Autodemontage Hoogland
Vosheuvelweg 2
6545 AD Nijmegen (Gld)

T. 024-3776178
F. 024-3782138
E. autodemontagehoogland@hotmail.nl

BEDRIJF
Sinds 1968 zijn we onze klanten van dienst. Graag willen wij ook u verwelkomen als klant. Hieronder vindt u een korte introductie van ons bedrijf waar we als derde generaties trots mee om gaan, aangepast aan de nieuwe "internet" wereld. Vanzelfsprekend bent u nog steeds van harte welkom bij ons aan de balie. Ons team bestaat uit zeven medewerkers die u graag van dienst zullen zijn.

Van de demontage auto's die we dagelijks inkopen demonteren we alle onderdelen die nog bruikbaar zijn. Dit zijn nog zeer goede en bruikbare onderdelen, die we vooraf testen voordat we ze aan u verkopen. Op ons 6.000m2 grootte terrein liggen nog 500 auto's die we moeten verwerken. Dagelijks krijgen we nieuwe aanvoer van auto's. Als u een onderdeel wil hebben wat we nog niet in onze voorraad hebben opgeslagen kijken we of het in een van deze auto's zit. Dan demonteren we het direct voor u.

Alle auto's worden op een milieu verantwoorde manier gedemonteerd volgens de richtlijnen van de stichting ARN, waar we lid van zijn.

Kijk op onze site welke onderdelen we voor u op voorraad hebben. Prijstechnisch zit u bij ons sowieso goed! Hebben we het niet, neem dan even contact met ons op. Dan kunnen we u hierover inlichten.

De familie Xhofleer

 
Klik op foto om te vergroten!